T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KASTAMONU / MERKEZ - Pervaneoğlu Ali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KAYIT, OKUL KIYAFETİ, ULAŞIM VE İLETİŞİM İLE İLGİLİ BİLGİLER,

Okulumuz Saraçlar Mahallesi Ankara yolu üzerinde bulunmakta olup belediyenin 4 ve 5 nolu özel halk otobüsleri ile ulaşım imkanı vardır. Ankara yolu üzerinde bulunan Armoni Park Otelin arkasında yer almaktadır.

0366 212 50 97 nolu telefondan kayıt ve okul ile ilgili bilgi alınabilir.

Okulumuza Kastamonu'nun tüm mahallelerinden özel okul servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca taşıma kapsamına alınan köylerimizde yaşayan öğrenciler için taşımalı eğitimden yararlanabilmektedirler.

Okulumuza yerleşen öğrencilerimizin kayıt için okula velileri ile gelerek öğrenci tanıma formlarını doldurmaları, kendileri ve aileleri ile ilgili durumları okul idaresiyle paylaşmaları, okulu ve çevresini gezerek bilgi edinmeleri beklenmektedir.

 

 

Okul kıyafetimiz kışlık ve yazlık olmak üzere iki çeşittir.

 

Kışlık kıyafette; üstte okulunun adının yazılı olduğu siyah polar, altta siyah pantolon (kumaş, keten, kot giyilebilir, bacaklarında cep olan komanda tarzı pantolonlar giyilmez) giyilecek.

 

Yazlık kıyafette; üstte polo yaka siyah logolu tşört, altta siyah pantolon(kumaş, keten, kot giyilebilir, bacaklarında cep olan komanda tarzı pantolonlar giyilmez ) giyilecek.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.06.2020 - Güncelleme: 06.07.2023 09:54 - Görüntülenme: 529
  Beğen | 0  kişi beğendi