Nis

Sayın Velilerimiz; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen Okul Randevu sistemi kullanıma açılmıştır.  Bağlantılar kısmından "Okuldan Randevu Al" bağlantısından E-Devlet şifrenizle giriş yaparak öğretmen ve idarecilerimiz için belirlenmiş saatler için randevu talep edebilirsiniz.

Mrt

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yüz yüze ve uzaktan eğitim yoluyla verilen kurslar ve eğitim sürelerine ait örnek listeler aşağıda sunulmuştur.

Yüz Yüze Programlar için    -- İNDİRİN

Uzaktan Eğitim Programları için   -- İNDİRİN

Öğrenciler,  eyaygin.meb.gov.tr/ ve  www.hemba.gov.tr/ adreslerinden erişim sağlanmaktadır.

1. www.hemba.gov.tr/ kurs seçerek kayıt olunuz.
  2. www.hemba.gov.tr/ sayfasının en yukarısında bulunan "Katıldığım Eğitimler" e girerek kursa devam edilir.

Belgelerinizi  e devlete girerek "Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama" alabilirsiniz.

BTK Akademi ... https://www.btkakademi.gov.tr/

!!! Öğrenciler; Kurs belgeleri PDF formatında alınarak sınıf öğretmenine teslim edilecektir.

Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri  ile ilgili bilgiler;

May

Meslek lisesi öğrencileri ve mezunlarını işverenlerle buluşturan platform hizmete girmiştir.

Şbt

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022-1-TR01-KA121-VET-000064831 Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında yapılacak olan, 6 öğrenci ve 1 Yabancı Dil öğretmeninin katılacağı projeye yapılan seçmeler sonucunda katılmaya hak kazanan öğrencilerin seçimleri yapıldı.

Şbt

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022-1-TR01-KA121-VET-000064831 Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında yapılacak olan, 6 öğrenci ve 1 refakatçi öğretmeninin katılacağı projeye istekli öğrenciler arasından katılımcı seçimi yapılacaktır.

Katılımcı öğrenciler 11. Sınıf "Sağlık Hizmetleri" Alanı öğrencileri arasından seçilecektir.

Şbt

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022-1-TR01-KA121-VET-000064831 Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında okulumuzda bulunan Sağlık Hizmetleri Alanından seçilecek olan 11. Sınıf öğrencileri  işletmelerde mesleki eğitim uygulamalarını gözlemlemek amacıyla Haziran 2023 tarihinde Avrupa'da proje izleme faaliyetlerini gerçekleştireceklerdir.

Gerçekleştirilecek olan mesleki eğitim uygulamaları ile öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz 19 gün boyunca ülke kültürü ile ilgili bilgi sahibi olacaklar, yabancı dil konusunda kendilerini geliştireceklerdir. Avrupa Birliği ülkelerinde mesleki eğitimde yapılan çalışmalar, uygulamaları, iş kültürü hakkında uygulamalı olarak deneyim sahibi olacaklardır.

Ekm

Aile Okulu Projesi kapsamında eğitimlerimiz haftaiçi Çarşamba ve haftasonu Cumartesi günü olmak üzere iki grup olarak başlıyor. Velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Başvuru için Okulumuza gelebilir, 0366 212 50 97 nolu telefonla bilgi alabilirsiniz.

Eyl

Koronovirüs tedbirleri kapsamında velilerimizin dikkat etmesi gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir.

Geri Dönüşüm ve Çevre Bilinci Farkındalık Anketine tüm okul paydaşlarımızın (öğrenci, veli, öğretmen ve diğer personel) katılmasını rica eder, ilginize teşekkür ederiz.

ANKET https://goo.gl/forms/EaUTA2f9PGAR8aus2

Kimlik bilgilerinizi koruyun,

İnternet sitelerine veya diğer üyeliklerde dikkatli olun, kişisel bilgilerinizin tamamını paylaşmaktan kaçının,

Tanımadığınız adreslerden gelen e-mailleri açmayın, linklere tıklamayın,

Telefonunuza/e-postanıza gelen "ödül kazandınız" vb. içerikli mesajlara kanmayın,

Sitelere doğrudan internet adresini yazarak girin, size gelen e-maillerdeki linkleri kullanmayın,

Yüksek kazanç vadeden sözde "yatırım fırsatlarına" inanmayın,

Çok cazip iş ilanlarına karşı dikkatli olun, bu tür ilan sahiplerine kayıt vb. adında ödeme yapmayın ve kimlik bilgilerinizi paylaşmayın.

Başınıza bir olay geldiğinde yaşadığınız olayla ilgili: yer, telefon numarası, e-posta, zaman, ilgili kişi ve kurumlar gibi detayları not alın, varsa elinizdeki belgeleri muhafaza edin.üzere

Son olarak da şunu asla aklınızdan çıkarmayın: "Bir teklif inanılamayacak kadar iyiyse, büyük bir ihtimalle gerçek değildir".

VİDEO

meb_iys_dosyalar/37/01/972718/dosyalar/2018_12/24105034_videoplayback.mp4

DOLANDIRICILIK EYLEMLERİ VE KORUNMA YÖNTEMLERİ

meb_iys_dosyalar/37/01/972718/dosyalar/2018_12/24104715_iletiYim_yoluyla_dolandYrma.pdf

İLETİŞİM YOLUYLA DOLANDIRILMA

meb_iys_dosyalar/37/01/972718/dosyalar/2018_12/24104836_dolandYrYcYlYk-eylemleri-ve-korunma-yontemleri.pdf

Teknoloji Bağımlılığı nedir,sebepleri,yol açtığı sorunlar,anne-baba olarak neler yapılabilir,siber zorbalık nedir, internet kullanırken nelere dikkat edilmeli konularında okulumuz rehberlik servisince hazırlanan ve linki aşağıda verilen bülteni hizmetinize sunuyoruz.