Kas

Okulumuzda velilerimize yönelik düzenlenen "Aile Okulu" eğitimlerinin ilk grubuna öğretmenimiz Nesrin ULUAY tarafından eğitim verilmeye başlandı. Proje kapsamında eğitimlerimiz devam etmekte olup istekli velilerimiz okulumuzla iletişime geçebilirler.

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Leyla Nur AŞULA tarafından öğrenci velilerimize yüksek öğretim kurumları sınavı ve sınav süreçleri ile ilgili seminer verildi.

Ekm

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından ilimize getirilen Nerkotik Eğitim Tırına 12. sınıf öğrencilerimiz görevli öğretmenimiz eşliğinde katılım sağladılar. Emniyet görevlilerince öğrencilerimize bilgi sunuldu.

Ekm

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Selim BEDİR koordinesinde sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlendi. Oldukça çekişmeli geçen maçlar sonunda 11/B sınıfı şampiyon oldu. Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize afet farkındalık eğitimleri verildi. Tahliye tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirilerek öğrenci ve çalışanlarımızın afet durumlarında yapılacaklar konusunda bilinçlenmesi sağlandı.

Tem

Katsamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Ahi Evran ve Ahilik" temasında düzenlenen "Yardımlaşma ve Adil Paylaşım" konulu resim yarışmasında öğrencimiz Badenur İNAÇ il üçüncüsü oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliligi ve Çevre Dairesi Başkanlığının enerji verimliliği ile ilgili görsel ve videolarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Okul sporları kapsamında düzenlenen müsabakalar sonucunda Okulumuz hentbol takımı il ikincisi oldu. Tüm sporcu öğrencilerimizi, başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Necla GÜNEŞ olmak üzere hocalarımızı tebrik ederiz.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ve Kastamonu, Çankırı, Sinop İl Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenen "Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu Programı" nın final programına ilimizdeki dört ekipten birisi olarak katılmaya hak kazanan takımımız Okulumuzu başarı ile temsil etti.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kütüphanecilik Kulübü tarafından kutlama programı düzenlendi. Başta kulüp danışman öğretmeni Ali OYMACI olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutlarız.

TÜM ÖĞRETMELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

Okulumuz öğrencilerine KETEM tarafından akciğer kanseri başta olmak üzere kanser türleri, sebepleri, etkileri ve korunma yolları hakkında eğitim verildi. Eğitim veren değerli sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ve Kastamonu, Çankırı, Sinop İl Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenen "Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu Programı" nın 1 Kasım 2021 tarihinde ilan edilen başvuruları tamamlanarak yarışmaya hak kazanan takımlar belli oldu. Bölge İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ortak komisyonu tarafından 15-18 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda TR82 Bölgesi illeri olan Kastamonu, Çankırı ve Sinop illeri ile TR81 Bölgesi Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinden meslek lisesi öğrencilerinin oluşturduğu toplam 14 takım yarışmaya katılmaya hak kazandı.

Ekm

09/10/2021 Cumartesi günü Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve Veli Toplantısı Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

MEB&TSE işbirliği ile başlatılan "Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı" çerçevesinde Okulumuz gerekli şartları yerine getirerek yeniden Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazanmıştır. Belgelendirme sürecinde emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Sağlık Hizmetleri Alan Şefi İlknur METİNOĞLU tarafından tüm öğrencilere ve çalışanlara koronovirüsten korunma yöntemleri ve alınacak tedbirler ile ilgili eğitim verildi.