Okulumuz öğrencileri 2016/2017 eğitim öğretim yılının 1.döneminde katıldıkları tüm turnuvalarda kupa aldı. Kız masa tenisi takımımız il birincisi, kız basketbol takımımız il ikincisi, kız voleybol ve erkek voleybol takımımız il üçüncüsü oldu. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

May

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde okulumuz tarafından hazırlanan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 4 Mayıs 2016 tarihinde okulumuzda gerçekleştirildi.

Şbt

Türkiye genelinde 113 okulun  katıldığı proje kapsamında hazırlanan proje maskotu 11. istasyon olan okulumuz Pervaneoğlu Ali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ulaşmıştır. Proje sergisi İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz BAHÇACIOĞLU ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar DOLAPCI tarafından okulumuzda ziyaret edildi ve ve Proje İl Koordinatörü İngilizce Öğretmeni  Nesrin ULUAY tarafından  proje bilgilendirmesi yapıldı.

Proje kapsamında hazırlanan lokomotif ve vagonlar bizden bir önceki istasyon olan Çorum ili Mecitözü ilçesinden okulumuza ulaşmıştır. Bizde ki sergileme sonrası vagonlarımız Karabük ili Eskipazar ilçesine gönderilecektir.

Liseler arası gençler masa tenisi turnuvasında kız masa tenisi takımımız il ikincisi oldu.

Haz

2. mezunlarımızı okul bahçesinde yapılan törenle uğurladık. Öğrenci velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen törende duygusal anlar yaşandı.  Hemşirelik bölümünden 57, Radyoloji Teknisyenliği bölümünden 21 öğrenci mezun oldu.

May

Erasmus+  mesleki öğretim hareketlilik projeleri kapsamında "Obezite ile Mücadelenin AB Boyutu" projesi çerçevesinde öğrencilerimiz Portekiz/Braga'ya gitti.