Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Okulumuz E-Twinning ve Proje Kulübü Danışman Öğretmeni Nergin GÖKMEN koordinesinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü etkinlikleri Kültür ve Edebiyat Kulübü Danışman Öğretmeni Özlem ÇOLAK ve kulüp öğrencileri tarafından düzenlendi.

Mrt

Okulumuz Erkek Futsal takımı Okul Sporları kapsamında düzenlenen turnuvada grupta tüm maçlarını kazanarak eleme maçları oynamaya hak kazandı. İlk eleme maçını da kazanan başarılı öğrencilerimiz çeyrek finalde kaybederek turnuvaya veda ettiler.

Mrt

Yeşilay Haftası kapsamında Okulumuz Sağlık, Temizlik Yeşilay ve Kızılay Kulübü danışman öğretmeni Lütfiye Nur ÇAKMAK ve kulüp öğrencileri tarafından program düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda Afetleri Azaltma Kulübü tarafından deprem, deprem sonrası yapılacaklar ile ilgili öğrencilerimiz bilgilendirildi ve tahliye tatbikatı düzenlendi.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz  Hasan GÜMÜŞ ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar DOLAPÇI Okulumuzu ziyaret ettiler.

Şbt

Okulumuz kız hentbol takımı Kastamonu'da 12-16 Şubat tarihleri arasından düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında 4. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve idarecilerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE biriminde görevli İngilizce Öğretmeni Yalçın Emre TURHAL tarafından "TÜBİTAK Projesi Hazırlama Yöntem ve Teknikleri Semineri" düzenlendi.

Okulumuz kız hentbol takımımız Giresun'da düzenlenen Gençler Türkiye Yarı Finalllerinde tüm rakiplerini mağlup ederek birinci oldu ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Öncelikle sporcu öğrencilerimiz olmak üzere Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selim Bedir'e, Antrenörlerimiz Cengiz ve Kadir Beye, takımımıza refakat eden İngilizce öğretmenimiz Hale Karahan Eski'ye teşekkür eder, finallerde başarılar dileriz.

19-22 Aralık 2023 tarihleri arasında Tokat'ta düzenlenen Okul Sporları Faaliyetleri Gençler Grup Müsabakalarında Okulumuz kız hentbol takımı ilimizi başarı ile temsil etti. Tüm maçlarında galip gelerek gruptan birinci çıkarak  Türkiye yarı finallerinde ilimizi temsil etme hakkı kazandı. Öğrencilerimizi, Beden eğitimi öğretmenimiz Selim Bedir'i, antrenörlerimiz Cengiz ve Kadir Beyleri, takımımıza refakat eden İngilizce öğretmenimiz Nesrin Uluay'ı kutlar, emekleri için teşekkür ederiz.

Okulumuz 10/B sınıfı öğrencileri Sağlık Hizmetleri öğretmeni Semra BAKİ rehberliğinde Mustafa Yıldız Halk Kütüphanesini ziyaret ederek kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Kitap okuma etkinliğinden sonra ise topluca sinemaya giden öğrencilerimiz eğlenceli bir gün geçirdiler.

Okulumuz 11/A sınıfı öğrencisi Yiğit YALÇINKAYA bilek güreşi il birinciliği müsabakalarında 70 kiloda sol kolda il birincisi sağ kolda il üçüncüsü oldu ve İlimizi bölge yarışmalarında temsil etme hakkı elde etti.

Tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Orgeneral Atilla Ateş Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri idareci ve öğretmenleriyle beraber Okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilere Sağlık Alan Şefi Fahrettin KANDEMİR ve Müdür Yardımcısı Orhan GÖKCE tarafındna okul tanıtımı yapıldı.

Ekm

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yılı Okulumuzda yapılan programla kutlandı. Program kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşma Tarih öğretmenimiz Mustafa ÇALIK tarafından yapıldı. Öğrencilerimizin Cumhuriyet ile ilgili şiirler okudular. Orotorya sunumu yaptılar. Halk oyunları gösterisi yapıldı.

11/A sınıfı rehber öğretmenleri Ömer KOCAATA gözetiminde ders dışı öğrenme ortamı faaliyetleri kapsamında sinema etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrencilerimiz ders kazanımları ile ilgili filmi izleyerek eğlenceli vakit geçirdiler.